Meer informatie

 

Voor wie?

Iedereen in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar met enige muzikale ervaring mag meedoen aan Vuurvlieg. Of je al 12 jaar fagot speelt, of nog maar 12 dagen zingt, maakt niet uit, de belangrijkste voorwaarde is dat je van muziek houdt!
De groep wordt opgedeeld in twee leeftijdscategorieën: 12 t/m 16 en 16 t/m 18. Als je 16 bent mag je dus kiezen. 

 

 

 

Wat?

Een muzikaal creatieve zomerweek waarbij muziek maken centraal staat. Deze week krijg je de kans om met veel verschillende muziekstijlen aan de slag gaan. Er wordt gespeeld in orkest, band- en ensemblesetting, daarnaast wordt er gezongen, gedanst en theater gemaakt. Met elk niveau wordt rekening gehouden, zo kan iedereen -12 dagen of 12 jaar ervaring- een leuke uitdaging aangaan. Dit allemaal onder het toeziend oog van een professionele leiding met jarenlange ervaring. En verder: genieten van een kampvuur, heerlijk eten en veel leuke mensen ontmoeten!

 

 

 

Wanneer?

24 t/m 31 juli 2021

 

 

 

Waar?

Vuurvlieg vindt plaats op het groepskampeerterrein Nieuw Rengelink. Op dit terrein hebben we de beschikking over een overdekte eetplaats en keuken, keurige sanitaire voorzieningen, verscheidene werktenten om in te musiceren, een zwembad, een volleybalveld en een kabelbaan. Deelnemers nemen zelf een tent en kampeerspullen mee.

Adres: Rengelinkweg 1, 7122 JW Aalten

 

 

 

Kosten?

De kosten voor een week Vuurvlieg bedragen €440,-.

Bij Vuurvlieg hebben wij de broertje/zusje-korting van 50%! Dit houdt in dat, ongeacht de leeftijdscategorie, ieder broertje of zusje dat meegaat 50% korting krijgt. Dus ook als er meer dan één broertje/zusje meegaat! Vermeld bij opmerkingen even wie je broertjes en/of zusjes zijn zodat de korting berekend kan worden, of neem contact op met Vuurvlieg.

 

 

 

Overig


Maaltijden: driemaal daags wordt er een vers bereide maaltijd geserveerd. Ook met vegetariërs en deelnemers met een (gluten)allergie wordt rekening gehouden. Vermeld op het inschrijfformulier bij opmerkingen wat je allergie is en of je vegetariër bent.
Gedurende de dag worden er verscheidene tussendoortjes aangeboden en er wordt natuurlijk altijd gezorgd voor genoeg drinken (vooral tijdens warme en actieve dagen).
EHBO: tijdens de week zijn er twee personen met een EHBO-diploma aanwezig. Tevens beschikken we over de contactgegevens van de plaatselijke arts en het ziekenhuis.
Instrumentenopslag: op het terrein van Vuurvlieg bevindt zich een afgesloten opslag voor instrumenten. De instrumenten kunnen altijd hoog en droog opgeslagen worden. Het is je eigen verantwoordelijkheid je instrument op te bergen.